Veterinaire producten

Home » Veterinaire producten

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Bent u dierenarts, veearts of dierenfysiotherapeut en bent u op zoek naar veterinaire producten voor uw kliniek of praktijk? Cerato Veterinair is uw gespecialiseerde leverancier van veterinaire apparatuur met een ruim assortiment, waar gegarandeerd de producten tussen zitten die u wilt kopen. Alles wat u nodig heeft voor de modernisering van uw praktijk hebben wij voor u in huis.

Een ruim aanbod aan veterinaire producten

Cerato Veterinair is dé specialist voor het leveren van de apparatuur die u wenst te kopen voor uw veterinaire kliniek. Of u nu geïnteresseerd bent in high power lasertherapie, platformweegschalen of veterinaire software voor de computers van uw praktijk, wij hebben de juiste producten voor u. Wanneer u een beroep doet op ons als leverancier van uw veterinaire apparatuur zorgen wij dat het niet alleen bij uw praktijk komt, maar ook dat het past. Met onze service op maat denken wij in oplossingen, hoe ingewikkeld het verzoek voor uw behandelkamer ook is.

Röntgenapparatuur is onze expertise

Voor alles wat u zich maar kunt wensen omtrent röntgenapparatuur zijn wij met onze jarenlange ervaring de aangewezen partner. Alles wat u als veterinair arts aan apparatuur zou willen kopen hebben wij in huis. Denk hierbij aan:

Apparatuur

Onze service op maat

Cerato Veterinair is meer dan een leverancier of een plek waar u uw veterinaire apparatuur en producten kunt kopen. Twijfelt u of de machine die u op het oog heeft past in uw kliniek? Moet u uw behandelkamer aanpassen aan nieuwe wettelijke eisen? Moet iets aan het plafond worden bevestigd of moet het juist mobiel zijn? Wij lossen deze problemen voor u op en zijn experts in het beantwoorden van uw bijzondere vragen.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan via ons contactformulier en kies voor Cerato Veterinair als leverancier voor uw veterinaire apparatuur en producten. Bent u geïnteresseerd in onze service of heeft u een bijzonder verzoek? Neem contact met onze helpdesk, of telefonisch via +31 (0)570-561891, of stuur een e-mail naar info@cerato-veterinair.nl.

veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex