Röntgenbuis kopen

Home » Röntgenbuis kopen

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Wanneer u een nieuwe röntgenbuis wilt kopen voor uw dierenartsenpraktijk is Cerato Veterinair dé leverancier voor u. Met onze jarenlange ervaring in röntgenapparatuur zorgen wij dat u de allerbeste apparatuur krijgt. Kies voor kwalitatieve röntgenfoto’s met onze röntgenbuizen.

De expert om een röntgenbuis van te kopen en te laten monteren

Röntgenbuizen zijn ideale aanwinsten voor uw praktijk. Het is zeer geschikt voor de reguliere dierenarts, maar ook perfect als veeartsapparatuur of paardenartsapparatuur. U krijgt haarscherpe, kwalitatieve röntgenfoto’s waarmee u een duidelijke diagnose kunt stellen. Op deze manier kunt u zo effectief mogelijk uw therapie voorschrijven voor uw veterinaire patiënten. Wij adviseren de New Life Röntgenbuizen, die zowel in mobiel (verrijdbare) versie als voor wandmontage leverbaar zijn. Dankzij de draadloze afstandsbediening zijn de mogelijkheden voor montage eindeloos. Bent u genoodzaakt om in de wei of in de stal uw opnames te maken? Dan kunt u het best de Cocoon draagbare veterinaire röntgenbuis kopen.

Neem contact met ons op voor uw röntgenbuis

Wanneer u besluit een röntgenbuis bij Cerato Veterinair te kopen weet u zeker dat u uw patiënten optimaal kunt verzorgen. Informeer naar ons assortiment of vraag een factuur aan via ons contactformulier. Wij zijn ook bereikbaar via e-mail (info@cerato-veterinair.nl) of de telefoon (+31 (0)570-561891).

Apparatuur
veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex