Apparatuur dierenfysiotherapeut

Home » Apparatuur dierenfysiotherapeut

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Cerato Veterinair heeft apparatuur voor iedere dierenfysiotherapeut. Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur om uw praktijk te moderniseren? U vindt bij ons de allernieuwste apparatuur en de beste service voor uw kliniek. Bent u op zoek naar specifieke apparaten of heeft u vragen over bepaalde producten? Onze experts helpen u graag.

Wij leveren de apparatuur voor iedere dierenfysiotherapeut

Of u nu op zoek bent naar apparatuur voor high power lasertherapie voor de dieren van uw cliënten of een platformweegschaal; Cerato Veterinair levert alle apparatuur die een dierenfysiotherapeut zich maar kan wensen. Door onze service en snelle levering zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk de honden, katten of paarden van uw cliënten kunt helpen met de door u bestelde apparatuur. Wanneer u zeer specifieke wensen heeft voor de modernisering van uw dierenkliniek leveren wij service op maat. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw problemen op te lossen. Samen brengen we uw kliniek up-to-date.

Vraag naar ons assortiment

Voor alle apparatuur die u als dierenfysiotherapeut nodig heeft, zijn wij de aangewezen leverancier. Voor een offerte, voor meer informatie over ons aanbod of voor vragen over de plannen die u heeft om uw kliniek te moderniseren vult u ons contactformulier in. U kunt uw vragen ook stellen via info@cerato-veterinair.nl of telefonisch door te bellen naar het nummer +31 (0)570-561891.

Apparatuur
veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex