Paardenarts apparatuur

Home » Paardenarts apparatuur

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Als paardenarts wilt u de beste apparatuur voor uw kliniek om uw cliënten optimaal te helpen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe machines of uw klantencontact wilt optimaliseren door betere veterinaire software, Cerato Veterinair heeft de beste producten voor u. Bekijk ons ruime assortiment en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor iedere paardenarts de juiste apparatuur

U wilt de paarden die u behandelt het beste helpen zodat uw cliënten met een goed gevoel naar huis gaan. Welke veterinaire producten u ook maar wenst, wij zijn de leverancier voor u. Onze high power lasertherapie is uitermate geschikt voor de behandeling van paarden. Dit apparaat is pijnloos en stressvrij voor de dieren, en te gebruiken op locatie.

Röntgenapparatuur

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in radiologie en röntgenapparatuur. Onze mobiele röntgenscanners zijn de ideale apparatuur wanneer u als paardenarts de dieren in de stal of in de wei moet bezoeken.  Door de accu, die tot 5 uur meegaat, kunt u geheel vrij werken. Wanneer u de opnames heeft gemaakt zijn deze direct beschikbaar voor analyse, zodat u meteen uw behandelplan kunt opstellen.

Apparatuur

Vraag vandaag nog een factuur aan

In ons ruime assortiment hebben wij dé apparatuur voor u als paardenarts. Vraag vandaag nog een factuur aan. Heeft u niet gevonden wat u zoekt of heeft u speciale wensen? Laat het ons weten! U bereikt ons via het contactformulier, via het e-mailadres info@cerato-veterinair.nl of het telefoonnummer +31 (0)570-561891.

veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex