Apparatuur voor een veearts

Home » Apparatuur voor een veearts

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Ongeacht welke apparatuur u zoekt als veearts, Cerato Veterinair is de leverancier voor u. Of het nu modernisering van uw kliniek betreft, hulpmiddelen om op locatie te werk te gaan of optimalisatie van uw workflow door betere software, u kunt bij ons rekenen op de meest moderne apparatuur voor uw praktijk als veearts.

Welke apparatuur heeft u als veearts nodig?

U werkt hard als veearts en wilt uw cliënten optimaal van dienst zijn met de beste apparatuur. Wij moderniseren uw praktijk met de allernieuwste middelen. Wanneer u op zoekt bent naar röntgenapparatuur zijn wij uw specialist: van kraakheldere beeldplaatscanners tot mobiele röntgenscanners wanneer u de stal moet bezoeken. Ook vindt u bij ons therapeutische lasers voor een snel en veilig genezingsproces en met onze moderne veterinaire software houdt u uw administratie optimaal op orde.

Kies onze experts voor uw apparatuur

Wij zijn u als veearts graag van dienst met de apparatuur die u nodig heeft. Stel uw vragen of vraag een offerte aan via ons contactformulier. Twijfelt u over de mogelijkheden, heeft u bijzondere wensen, of moet u uw praktijk aanpassen aan nieuwe wettelijke eisen? U kunt ook informeren naar onze service op maat via info@cerato-veterinair.nl of telefonisch door te bellen naar het nummer +31 (0)570-561891.

veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex