High power lasertherapie

Home » High power lasertherapie

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Wilt u uw veterinaire patiënten sneller en efficiënter behandelen met high power lasertherapie (HPLT)? Of u nu dierenarts bent of dierenfysiotherapeut, u wilt het allerbeste voor uw cliënten. Met deze therapie zorgt u voor pijnloze en gevaarloze behandelingen. Voor maximaal comfort en een goed helingsproces is HPLT een zeer geschikte therapie.

Uw leverancier voor high power lasertherapie

High power lasertherapie (HPLT) is een uitstekende aanvulling op het genezingsproces dat uw kliniek verzorgt. Uw patiënten hebben dankzij de lastertherapie minder stress en een snellere genezing. Dit komt omdat de dieren niet geschoren of verdoofd hoeven te worden. Bovendien laat het minder littekenweefsel achter en treedt er weinig bloeding op. U kunt high power lasertherapie onder andere inzetten voor de genezing van wonden, verlichting van pijn aan de gewrichten en pezen en het tegengaan van eczeem.

Een high powerlaser voor een paard kopen

Wanneer u een high powerlaser voor een paard besluit te kopen zorgt u dat uw veterinaire patiënten een sneller genezingstraject tegemoet gaan. Afhankelijk van de blessure van het paard zal een behandeling per dag nodig zijn, maar als deze meevalt kan eens per drie dagen of zelfs eenmaal per week genoeg zijn. Mocht u het paard alleen in de stal kunnen bezoeken, dan kunt u bij ons ook een draagbare high powerlaser kopen. Informeer naar onze bijzondere toepassingen.

Let op uw ogen!

Wanneer u besloten heeft een high powerlaser te kopen voor het behandelen van een paard of ander dier, pas dan goed op uw ogen. Wanneer u werkt met high power lasertherapie moet u, en iedereen in uw directe omgeving, voorzien zijn van de juiste beschermingsbril. Een zonnebril is hiervoor niet voldoende.

Stel uw HPLT vragen

Wij zijn de leverancier voor al uw veterinaire producten en hebben alles voor uw high power lasertherapie. Vraag vandaag nog een factuur aan via ons contactformulier. Weet u nog niet zeker welke high powerlaser u voor een te behandelen paard moet kopen of heeft u andere twijfels? Stel uw vragen dan telefonisch via +31 (0)570-561891 of stuur een e-mail naar info@cerato-veterinair.nl.

veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex