Dierenarts apparatuur

Home » Dierenarts apparatuur

Röntgenspecialist

Service op maat

Mobiele apparatuur

Bent u dierenarts en bent u op zoek naar apparatuur voor uw dierenkliniek? Cerato Veterinair is dé leverancier voor de inrichting van uw dierenartsenpraktijk. Niet alleen kunnen wij alle equipement leveren waar u naar op zoek bent, wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in de digitalisering van al uw röntgen- en kleurenbeeldopnames.

Voor elke dierenarts de juiste apparatuur

Of u nu dierenfysiotherapeut bent of veearts, voor iedere dierenkliniek of dierenartsenpraktijk hebben wij de juiste apparatuur en inrichting in huis. Van therapeutische lasers tot röntgentafels, wij zijn u graag van dienst. Of u nu de dieren van uw cliënten alleen helpt in uw praktijk of geregeld de stallen bezoekt, wij beschikken over de meest moderne apparatuur voor iedere dierenarts. Of uw dierenkliniek gespecialiseerd is in kleine dieren of zich bezighoudt met het helpen van grotere dieren, zoals paarden, bij ons bent u in goede handen.

Wij bieden service op maat aan

Mogelijk staat u voor een enorme uitdaging bij het aanpassen van de inrichting van uw dierenartsenpraktijk. Past het wel? Is het wel mogelijk? De machines zijn groot of lomp en uw praktijk is klein. Wij denken graag met u mee voor het antwoord op deze vragen en zullen onze expertise toepassen om uw dilemma voor u op te lossen. Geen bijzondere toepassing is voor ons te bijzonder, dus laat vooral uw wensen aan ons weten. Van speciale montage aan de muur tot verrijdbare onderdelen, er is van alles mogelijk.

Apparatuur

Doe een beroep op onze expertise

Heeft u interesse in apparatuur voor uw dierenkliniek? Heeft u nieuwe inrichting nodig voor uw dierenartsenpraktijk? Scanners, weegschalen of lasers, wij hebben voor iedere dierenarts de juiste en beste apparatuur. Neem vrijblijvend contact met ons op. Vraag via ons contactformulier een offerte aan, of stuur ons een e-mail via info@cerato-veterinair.nl. U kunt ons ook bellen op het telefoonnummer +31 (0)570-561891.

veterinary assortiment

Bekijk ons dentaal assortiment

bekijken •
veterinary assortiment

Bekijk ons veterinair assortiment

• bekijken

Hans-Woudstra

“Door mijn jarenlange ervaring ben ik uw partner als het gaat om röntgenapparatuur en praktijk inrichting.”

Hans Woudstra


lees verder

Onze merken

VisiQuick AJAT MLT Girardelli Durr Dental Aribex